torsdag 21. mars 2013

Chili con carne




Denne boka var jeg og fikk låne på biblioteket i uka. Jeg hadde blitt tipset om at denne inneholdt en del hvetefritt som også inneholder mye protein. Midt i blinken, siden vi så smått har prøvd å få inn en livsstil som inneholder trening. Tør ikke si at "vi trener", for timeplanen er regelrett full til en hver tid, men vi prøver å prioritere litt egentid med trening:) Viktig for kropp og sjel! ;)

Denne oppskriften her fristet meg umiddelbart da jeg bladde gjennom boka (som mye annet! ), så denne ble prøvd ut i vår versjon samme dag jeg var og lånte den. 

Nydelig, og ikke altfor sterk heller.. (men pøs på med chili om du vil ha mer futt)

Til 4 posjoner (2 voksne og 2 barn med variabel matlyst.....)

4-500 g karbonadedeig
1 boks kidneybønner
2 boks hakkede tomater, vi brukte disse i papp fra Eldorado.
1/2 chili
1 rødløk
3 gulrøtter
1-2 hvitløksfedd
Krydder (chilipulver, spisskummen, paprika, karri, salt og pepper)

Steik kjøttdeiga med rødløk, chili, hvitløk, og krydder, Tilsett revet gulrøtter, bønner og hakkede tomater. La det putre i 5-10 minutt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar